tw          fb           yt

HomeBoeken

Boeken

De Ooievaar kwam uit India

ooiv

'De ooievaar kwam uit India' is eerste paperback van Sonja Slock, werd uitgegeven in 1999, telt 125 blz. en kost 15 euro. Intens dagboekverhaal, waargebeurd, over het lange wachten op een adoptiekind uit India. Met eigennamen, spannend, positief en goed geschreven vanuit het hart en de eigen ervaringen. Aanrader voor alle moeders en mensen met adoptieplannen. Te ontlenen in de bibliotheek in St.Laureins en Watervliet.

Dit boek is momenteel uitverkocht!

 

Parels van Calcutta

boek p v calc


'Parels van Calcutta' is het tweede boek van Sonja Slock. Uitgegeven in 2011, telt 208 blz., kost 20 euro. Goed geschreven roman in mixstijl. Eigen belevenissen en fictie wisselen elkaar af, ook naar aanleiding van een adoptie. Speelt zich bijna volledig af in India, Calcutta, temidden van immense armoede, hindoereligie, bijgeloof, sloppenwijken, ongewenste zwangerschappen, overlevingsdrang. Ook het weeshuis komt aan de oppervlakte. De hoofdrollen worden met glans vertolkt door kinderen. Aanrader voor elkeen die ervan houdt zich geestelijk te verplaatsen in tijd, ruimte  en cultuur door het lezen van een goed boek.

Te ontlenen in de bibliotheek van St.Laureins, Watervliet, Eeklo, Maldegem, Kleit

 Dit boek is momenteel uitverkocht!

 

 

Gedichten van Sonja

Ambachtelijke gedichtenbundeltjes van Sonja Slock... Uniek in hun soort! Ontsproten uit enerzijds de Eikendalnatuur en anderzijds de kunstzinnige natuur van Sonja... Elke bundel is bijzonder fijn afgewerkt met: 9 gedichten---een eikendalschilderijtje op cover----gouden schrift----raffia. Heel mooi als aandenken aan Eikendal na een geslaagd bezoek. Of ideaal ook als ultiem geschenk! Bevat ook alle informatie van Eikendal!

Kost 15 euro. Aanrader!

      gedichtenbundel  gedichtenbundel 1


.

Openingstijden

openingOns park is open enkel op afspraak vanaf april tot eind september. 

Gsm: 0477 80 30 80
of 0479 76 76 50

Huwelijksfotografie

trouwHet is mogelijk om een huwelijksreportage te maken in onze tuin. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Free business joomla templates